Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını değkonutirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde mevki tuzakır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek sayesinde autarı tahliye edilmesi sağlamlanır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten daha etkin bir tesir elde edebilirsiniz.

Bunun cepheı sıra imdi boya matikler ile istediğiniz renk koduna göre renk karıştırılarak üretimi yapılabildiği kucakin bundan sonra daha farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil kaynak perde kadar parçalar antrasitin hâkim evetğu mobilyaları kararlı şekilde tamamlar.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin baş başa yararlanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanmaı sırasında ahenk berenarı önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan tasarımları dokumalabilir.

Koz, meşe, çam kadar ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Gezinti dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına ilgi edebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin antrasit renk tonları bu model yardımıyla dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile beğenilen bir balans, canlı pembe ile ise bıçkın bir kontrast yaratın.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken romanesk etkisinde bırakır yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yapmacık ve çağcıl bir şık sunar ve düz kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok nazarıitibar çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle fosforlu zeminler ve kaplamalar ile bile oldukça sükselı bir uyuma sahiptir. Yalabık parafin güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması iki farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği erinçli ve dörtköşe hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çıdem parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Gri antrasit gri boya pembe konut dekorasyonu sebebiyle yalın ve hoş enerjili bir ambiyans yapmak istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You kişi learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content antrasit duvar boyas in our

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi kabil renklerle antrasit rengi nispeten güzel bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page